Aanleg van elektronische systemen

Shipshape is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van electra en maakt hiervoor gebruik van een aantal zeer betrouwbare leveranciers. Het merk ASA heeft in de loop der jaren een uitgebreid productaanbod opgebouwd, zowel voor de beroepsvaart als de pleziervaart. De nadruk in het leveringsprogramma ligt op de elektrische en elektronische materialen voor zeiljachten en motorboten tot ongeveer 20 meter.

Voor al uw energie aan boord maken wij gebruik van producten van het merk Mastervolt. Deze producten zijn probleemloos te gebruiken onder alle omstandigheden. Zowel voor de recreatieve gebruikers als de beroepssector levert Mastervolt mobiele energie met een lange levensduur en weinig onderhoud. Veiligheid staat daarbij altijd op de eerste plaats. De apparatuur is dan ook voorzien van het CE-keurmerk. Voor de installatie en inbouw werkt Mastervolt met gekwalificeerde toeleveranciers, waaronder Shipshape.

Reparatie Raymarine apparatuur

Sinds februari 2013 repareren wij de Raymarine apparatuur in eigen huis.Hiervoor hebben wij een specialist aangetrokken, welke al 12 jaar ervaring heeft in dit werk. Ook voor de levering van nieuwe apparatuur bent u bij Shipshape aan het goede adres.

Overige merken

We hebben tevens veel kennis van Autohelm, Shipmate en Tack Tick.

Uw schip in topconditie?

Wij maken graag een afspraak met u om de gewenste werkzaamheden af te stemmen om zo een gedegen offerte uit te kunnen brengen. De afspraak kan bij u aan boord zijn of bij ons op de werf

Opdracht plaatsen